Direktlänk till inlägg 18 maj 2010

Veckan som gått..

Av Josefin - 18 maj 2010 19:48

Ja, för det var drygt en vecka sedan jag skrev sist, motivationen har inte riktigt funnits där och så har jag haft häcken full med annat.. men efter lite tjat och gnat från omgivningen så ska jag försöka knåpa ihop något litet. Som säkert blir något stort, jag har en liten tendens att skena iväg - if you know what i mean. Hur som helst, jag ska försöka ge er en kort ( eller lång ) resumé om den gångna veckan..


I fredags kom min familj ner till Malmö ( mamma,pappa, lillasyster Jennifer och hennes pojkvän Micke ) - skitroligt att se dem igen, det är det alltid!


Och i lördags var det dags för Kent´s efterlängtade 30-årsfest! SKITROLIGT hade vi, utan tvekan! Allting startade 16:oo på lördag eftermiddag  - och det hela avslutades 5.3o på söndag morgon    Jag var helt slut ( eller skitfull kanske det heter med ett mindre fint ord ) och slocknade på soffan i lokalen på två röda.. Kent han somnade mellan två fåtöljer, med halva kroppen hängandes utanför - skor och kläder på minsann! Festen var mer än lyckad, det hela började med mat och tårta.. alla hade sina barn med, så dem gick loss i lekrummet ( vi hade fixat till ett sånt i lokalen ) under eftermiddagen/förkvällen. Sen blev barn hämtade av / lämnade hos respektive barnvakter och partyt började. Jösses säger jag bara, vi festade som om det inte fanns någon morgondag och det, mina vänner - det kändes i söndags!


Slocknade som sagt runt 5.3o på morgonen och vaknade igen strax före 8 och spydde ihjääääääääl mig! Jag trodde min sista stund var kommen, där var jag fan ta mig inte stöddig.. låg och hånglade med toastolen fram till 12 ungefär, sen somnade jag om och vaknade strax efter 13 och mådde betydligt bättre. Sen gick det upp och ner, kände mig faktiskt inte riktigt återställd förrän i förmiddags om jag ska vara ärlig.. fy fan, man är långt ifrån en partynisse numera. Kent, han sov till klockan 2o på kvällen, hahaha - gamle mannen!  Men vet ni vad? DET VAR VÄRT DET!    vi hade så jävla skoj så jag ångrar ingenting!


Familjen åkte hem i måndags ( igår med andra ord ) och det blev inte många knop gjorda här hemma kan jag säga, Kent var hos läkaren ( igen ) för sitt onda öra och nu har han fått pencillin ( igen ) och blir det inte bättre inom en vecka blir han skickad till en specialist. Sen var vi ute med lilleman på lekplatsen en bra stund, hem och käka.. sen somnade han som en stock, och vi likaså ett par timmar senare. Jag sov som en klubbad säl hela natten och hade inte ens hört Liam vakna - det har aldrig hänt förr, så trött var jag med andra ord!


Idag har vi varit ute hela dagen med Hanna & Leo, ungarna har gått loss på lekplatsen och vi har druckit kaffe och glassat i solen.. wunderbaum!   



 
 
Ingen bild

Katta Med Bella & Theo

18 maj 2010 20:37

Ja de var verkligen en rolig kväll =)

 
Ingen bild

Sofia

19 maj 2010 08:07

hahaa låter som jag när jag festat till ordentligt, toastolen och låååång återställningstid, dock så är jag ju äldre än dig så jag kan lova, det blir värre på andra sidan 30-strecket ;-)
Kul att det var lyckat och att ni hade skoj, ibland kan det ju vara lite svårt att koppla av om man själv håller i partajet men det verkar ju inte ha varit några problem haha!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 4 juli 2010 22:11

Ja, vem fan orkar egentligen sitta framför en dataskärm när det är skållande hett var man än vänder sig? Så här blir det inte mycket bloggande, dagarna tillbringas utomhus och kvällarna spenderas i soffläge,haha.. inte riktigt, men då inte långt viss...

Av Josefin - 29 juni 2010 10:04

Äntligen, ÄNTLIGEN så är det sommar på riktigt - den är efterlängtad utav många skulle jag tro. Dem flesta har ju semester/sommarlov osv just under denna perioden så det är säkert uppskattat med sol och värme.. för varmt är det!   Själv är jag in...

Av Josefin - 24 juni 2010 13:04

Jajjemän, det är vad jag har.. bihåleinflammtion. Har ju varit förkyld i drygt 4 veckor nu, näsan har varit tvärtäppt och snoret allt annat än mysigt.. det är för mig ett mysterium hur en enda människa kan producera så jävla mycket snor? Hur som hels...

Av Josefin - 22 juni 2010 17:37

Som rubriken lyder.. så är Liam lika klåfingrig som alltid. Vi trodde i vår enfald att han tonat ner det lite eftersom han ( åtminstone ) slutat riva ut allt i köksskåpen och numera nästan låter Tasha ha sina matskålar + innehåll ifred. Men ack, vad ...

Av Josefin - 21 juni 2010 14:27


Förresten, så har vi en ny favorit här hemma - Karlsson på Taket! Javisst, Liam älskar den filmen, han är alldelles förtrollad och sitter med munnen öppen och bara glor dem första 15 minutrarna. Sen så är han totalt koncentrerad, han skrattar när det...

Presentation


Josefin heter jag som skriver om vardagliga ting - livet som mamma,sambo,kvinna - you name it! Bor i Malmö tillsammans med världens bästa Kent och vår son Liam som är född den 8 mars 2009.Här finns även hunden Tasha som är 5 år.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards